Jönköping - En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Vi på Destination Jönköping jobbar med nationella och internationella, icke kommersiella möten och stöttar er som arrangör helt kostnadsfritt genom hela processen. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Året runt väljer organisationer och förbund Jönköping som mötesplats. Vårt geografiska läge gör det lätt för många att ta sig till Jönköping. Jönköpings fantastiska natur, flexibla och högklassiga mötesanläggningar i olika storlekar och ett mycket variationsrikt utbud av boende och kringaktiviteter gör att det finns något för alla smaker.

Hitta en möteslokal

Vare sig ni är 5 eller 1500 deltagare, behöver boende eller bara måltider, finns en möteslokal i Jönköping för er. Hitta den med vår mötesplanerare.

Kommer snart

Varför Jönköping

Tack vare kunskapsbaserade verksamheter och engagerade nyckelpersoner, god samverkan och ett fördelaktigt geografiskt läge har Jönköping goda förutsättningar för ert möte.

Läs mer

Vi hjälper er

Vi finns där och kan stötta er i såväl planeringsfas som uppstartsfas med en rad olika verktyg och åtgärder.

Läs mer

Tips och råd inför ert möte

Det finns många aspekter att reflektera kring när ni ska arrangera ett möte. Hur gör ni mötet mer hållbart? Vilken mötesform passar bäst? Låt denna guide hjäpa er. Läs mer

Möteseffekter

Effekterna av att stå värd för ett möte har blivit allt viktigare. Det finns flera olika, positiva effekter ett möte kan ge, så som samverkan, kompetensförsörjning och stärkt varumärke.

Läs mer

Bli mötesambassadör

Det ska vara enkelt, givande och kul att arrangera möten i Jönköping. Därför finns vi på Destination Jönköping och stöttar dig som vill stå värd för ett möte.

Läs mer

”Samarbetet här har varit enastående. Korrekt, personligt, trevligt och det finns inget som inte kan lösas.”

Röntgenveckan 2019

Vi hjälper er!

Funderar ni på att ansöka om ett möte eller vill ni bara veta vilken hjälp ni kan få om det blir aktuellt? Tveka inte att höra av er!

Malin & Caroline

Möten

070-226 04 45