Mötes- och evenemangsstaden

Visste du att majoriteten av Sveriges befolkning når Jönköping inom 3,5 timmar med tåg, buss eller bil? Med sitt centrala geografiska läge i södra Sverige är staden en självklar medelpunkt för möten, kultur, sport och friluftsliv.

Jönköping är en vacker stad med hjärtat intill tre sjöar och fantastiska förutsättningar för utomhusevenemang i vår citynära och varierande natur.

Det är en av landets mest anlitade mötes- och evenemangsstäder med ett stort utbud av anläggningar, restauranger och boenden. Tack vare stadens långa historia med att stå värd för både mässor, möten och evenemang finns det mycket god erfarenhet och kunskap, inte minst bland våra engagerade ambassadörer.

En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er helt kostnadsfritt att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Arrangera möte

Evenemangsstaden

I Jönköping har vi en passion för evenemang stora som små. Vill du arrangera ett evenemang i Jönköping, eller har du ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi hjälper dig!

Arrangera evenemang

Jönköpings Teater & Jönköpings Konserthus

I vårt uppdrag ingår uthyrning av lokalerna Jönköpings Konserthus och Jönköpings Teater. Tillsammans med externa aktörer eller i egen regi planerar vi verksamheten på dessa två scener.

Arrangera föreställning