En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Arrangera ett möte

Arrangera ett evenemang

I Jönköping har vi en passion för evenemang, stora som små. Vill du arrangera ett evenemang i Jönköping, eller har du ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi kan hjälpa dig!

Arrangera ett evenemang

Kommunicera Jönköping

Det här är Jönköping i budskap, bild och form. Här hittar du information och material som gestaltar oss som plats och berättar om alla våra styrkor - för den som ska bo, jobba, plugga eller vistas här.

Till Toolboxen

Handbolls-VM

Handbolls VM 2023 ett evenemang med många effekter

VM avgörs 11-29 januari 2023. I Sverige genomförs gruppspel i Göteborg, Jönköping, Kristianstad och Malmö. Att Jönköping valdes ut som en av värdstäderna är en bekräftelse på den erfarenhet, kompetens och engagemang som finns i vår kommun. Tillsammans ser vi fram emot att leverera ett mästerskap i världsklass.

Nyheter och tips!

Nyheter, trendspaningar och inspiration

testartikel

Testartikel

Handbolls-VM hållbarhetscertifierat

Handbolls-VM 2023 har, som första internationella mästerskap i Sverige och första internationella handbollsmästerskap, uppnått certifieringen ”Hållbart evenemang”.

Vi vill ha buren till Jönköping

DJAB startar i samband med Musikhjälpen en insamlingsbössa under namnet ”Buren till JKPG”. Målet är att samla in en krona per kommuninvånare i Jönköping.

Lovisa Sterner klar för Destinationsdagen

Hur attraherar och behåller besöksnäringen morgondagens medarbetare och konsument? Lovisa föreläser om vad som attraherar den nya generationen.

Penumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer i besöksnäringen i Jönköping