En självklar mötesplats

Vårt mål är att det alltid ska vara lätt att arrangera just ert möte i Jönköping. Med vår expertis om Jönköping och tillgivenhet för staden, hjälper vi er att skräddarsy ett upplägg anpassat för ert kommande möte.

Arrangera ett möte

Arrangera ett evenemang

I Jönköping har vi en passion för evenemang, stora som små. Vill du arrangera ett evenemang i Jönköping, eller har du ett befintligt evenemang i behov av utveckling? Vi kan hjälpa dig!

Arrangera ett evenemang

Kommunicera Jönköping

Det här är Jönköping i budskap, bild och form. Här hittar du information och material som gestaltar oss som plats och berättar om alla våra styrkor - för den som ska bo, jobba, plugga eller vistas här.

Till Toolboxen

Handbolls-VM

Handbolls VM 2023 ett evenemang med många effekter

VM avgörs 11-29 januari 2023. I Sverige genomförs gruppspel i Göteborg, Jönköping, Kristianstad och Malmö. Att Jönköping valdes ut som en av värdstäderna är en bekräftelse på den erfarenhet, kompetens och engagemang som finns i vår kommun. Tillsammans ser vi fram emot att leverera ett mästerskap i världsklass.

Nyheter och tips!

Nyheter, trendspaningar och inspiration

Handbolls-VM hållbarhetscertifierat

Handbolls-VM 2023 har, som första internationella mästerskap i Sverige och första internationella handbollsmästerskap, uppnått certifieringen ”Hållbart evenemang”.

Vi vill ha buren till Jönköping

DJAB startar i samband med Musikhjälpen en insamlingsbössa under namnet ”Buren till JKPG”. Målet är att samla in en krona per kommuninvånare i Jönköping.

Lovisa Sterner klar för Destinationsdagen

Hur attraherar och behåller besöksnäringen morgondagens medarbetare och konsument? Lovisa föreläser om vad som attraherar den nya generationen.

Kongress- och konserthus renoveras

En renovering av Elmia kongress- och konserthus är i full gång. Huset som invigdes 1990 är nu i behov av att rustas upp för att fortsatt vara en attraktiv plats för konserter och event.

Penumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som händer i besöksnäringen i Jönköping